tiistai, 18. heinäkuu 2006
64. Jauhelihatäytteiset cannelonit
1 pkt canneloneja
Täyte:
400 g jauhelihaa
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
3 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
3 rkl salsakastiketta
½ tl valkopippuria
100 g mozzarellajuustoraastetta
Pinnalle:
2 dl ruokakermaa
1 tlk tomaattimurskaa
100 g mozzarellajuustoraastetta
Paista jauheliha ja lisää silputtu sipuli, muskattu valkosipuli ja raastettu porkkana, hauduta hetken aikaa niin, että sipulit pehmenevät. Lisää vesi ja liemikuutio ja mausta. Lisää lopuksi juustoraaste.
Täytä cannelonit kastikkella. Laita täytettä cannelonin sisälle pikkulusikalla. Laita valmiit cannelonit voideltuun uunivuokaan (esim. lasagnevuoka) yhteen kerrokseen.
Kaada loppu kastike, liemi cannelonien sivuun astiaan. Levitä cannelonien päälle tomaattimurska ja kaada sen päälle ruokakerma. Ripotele vielä juustoraastetta päälimmäiseksi.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
Kommentit