425558.jpg

1 pussi perunaviipaleita
2 porkkanaa
400 g jauheliha
1 sipuli
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 kasvisliemikuutio
6 dl vettä

Silppua sipuli ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä. Paista jauheliha ja sipuli, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä vesi ja lisää siihen kasvisliemikuutio. Levitä puolet perunaviipaleista noin 2 litran vetoisen kattilan pohjalle. Laita puolet jauhelihasta perunaviipaleiden päälle ja porkkanaviipaleet jauhelihan päälle. Jätä muutamia porkkanaviipaleita koristeeksi. Laita loput jauhelihat porkkanoiden päälle ja loput perunaviipaleet jauhelihojen päälle. Laita loput porkkanaviipaleet koristeeksi päälle. Kaada kasvisliemi kattilaan ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.