108215.jpg

1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl oliiviöljyä
6 dl tomaattimehua
2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl pikapadtaa
2 dl pakasteherneitä
2-3 dl kalkkuna- tai kinkkusuikaleita
sokeria
tabascoa
suolaa
pippuria

Kuullota hienonnetut sipulit ja murskatut valkosipulit oluuviöljyssä kattilassa. Lisää tomaattimehu, vesi ja kasvisliemikuutio. Kiehauta. Lisää pasta ja keitä se kypsäksi. Lisää herneet ja kalkkunasuikaleet. Mausta keitto ripauksella sokeria, muutamalla pisaralla tabascoa ja pippurilla. Keitto ei välttämättä tarvitse suolaa, jos lisäsit kalkkunasuikaleita, koska niissä on melko runsaasti suolaa. Lisää keittoon vielä vettä, jos se tuntuu liian paksulta.