125539.jpg

5dl jauhoja
½ dl öljyä
½ tl suolaa
2 dl vettä

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Leivo taikinasta pitko ja paloittele se kahdeksaan osaan (itse jaoin ohjeen mukaan kymmeneen, mutta osasta tuli ihan liian pieniä, joten kahdeksaan on parempi). Tee osista pieniä pullia ja peitä ne muovila. Kauli ne yksitellen ohuiksi letuiksi ja paista kuumalla öljyttömällä pannulla. Tortilla on valmis käännettäväksi, kun sen paistopinnalla on pieniä tummia pisteitä. Kun molemmat puolet on paistettu kasaa tortillat lautaselle ja peitä leivinliinalla. Jos tortillat meinaavat kovettua, voit sumuttaa niitä vedellä, joka pehmittää niitä.


125546.jpg

Tässä yksi tarjoiluehdotus tortilloille eli:

salaatti
paprika
½ kurkkua
3 tomaattia
2 kevätsipulia
400 g broilersuikaleita paistettuna
taco kastiketta
mozzarellajuustoraastetta