88783.jpg

300 g broilersuikaleita
1 rkl öljyä
2-3 porkkanaa
1 punasipuli
1 pieni purjo
1 parsakaali
1 keltainen paprika
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl chilikastiketta

Viipaloi porkkanat, lohko sipuli, irrota parsakaalin kukinnot ja viipaloi varret. Hienonna huuhdottu purjo ja paloittele paprika.
Paista broilersuikaleet tilkassa öljyä ja siirrä ne syrjään. Kiehauta pannussa punasipulin lohkot ja purjo. Lisää parsakaalit ja porkkanat, sekoita joukkoon vesi ja mausta soija- ja chilikastikkeella. Hauduta noin 5 minuuttia ja lisää joukkoon paprikat ja broilersuikaleet. Anna hautua vielä noin 10 minuuttia ja tarjoile riisin kanssa.

Minulla oli liian tomaattipohjaista chilikastiketta, joka sitten värjäsi parsakaalit kellertäviksi, joten kannattaa käyttää jotain sweet chilikastiketta, joka on sopivan juoksevaa.