98524.jpg

Pohja:
1 1/4 dl Juoksevaa Sunnuntaimargariinia
1 dl sokeria
2 keltuaista
1½ dl vehnäjauhoja
2 rkl leivontakaakaota
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa

Marenki:
2 valkuaista
1½ dl sokeria

Täyte:
2 dl kuohuksermaa
1 prk Keiju Vanilja-kasvisrasvatuorejuustoa
1 rkl sokeria
1 dl Fazerin Wienernougat Cruch rouhetta (löytyy kaupasta leivontaosastolta)
5 dl vadelmia

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vaahdota margariini ja sokeri (ei vaahdotu kovin hyvin, mutta vähän kuitenkin). Lisää keltuaiset yksitellen, hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina levyksi pellille (25 x 30 cm). Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä kokoajan sekoittaen. Levitä marenkiseos taikinan päälle ja tee lusikalla kuvioita marenkiin. Paista uunin alimmalla tasolla noin 20 minuuttia ja anna jäähtyä.
Vaahdota kerma, sekoita juokkoon tuorejuusto, sokeri ja Wienernougat Cruchit. Leikkaa torttu kahteen osaan ja levitä täyte toisen puolikkaan päälle. Levitä vadelmat (tai muut marjat) täytteen päälle ja nosta toinen puolikas kanneksi. Voit halutessasi koristella tomusokerilla.