perjantai, 14. heinäkuu 2006
58. Mansikkarahkaleivokset
1 pkt lehtitaikinaa
1 muna
raesokeria
mansikka- tai vadelmahilloa
mansikoita
2 dl kuohukermaa
1 tlk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Leikkaa lehtitaikinapalaset kolmeen osaan. Voitele palat munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia. Anna lehtitaikinaleivosten jäähtyä.
Valmista rahka sekoita kerma vaahdoksi. Lisää sokerit ja maitorahka.
Leikkaa lehtitaikinaleivokset halki. Levitä pohjapalalle hilloa, rahkaa ja mansikkaviipaleita. Nosta kansi päälle.
Ylijäämärahkasta voit tehdä vaikka mansikkarahkaa lisäämällä mansikanpaloja rahkaan ja sekoittamalla ne joukkoon. =)
Kommentit