425580.jpg

Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1,25 dl Flora vispiä
250 g maitorahkaa
200 g mansikoita
vaniljasokeria
3½ liivatelehteä
ZeroSpriteä

Koristelu:
200 g mansikoita
1½ purkkia Flora vispiä
sokeria
Hyytelösokerikiille paketin ohjeen mukaan

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
Kun kakkupohja on jäähtynyt jaa se kolmeen osaan ja valmista täyte.Vaahdota Flora vispi. Sekoita joukkoon rahka, sulateut marjat ja vaniljasokeri. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä ja mikraa pieni tilkka vettä tai marjojen sulatusmehua kiehuvaksi. Lisää liivatelehdet mehuun ja sekoita, kunnes ovat sulaneet. Lisää liivateseos ohena norona rahkaseokseen kokoajan sekoittaen.
Vuoraa kakkuvuoka kelmulla. Laita kakun päälimmäisin osa vuoan pohjalle ja kostuta Spritellä. Laita puolet täytteestä palan päälle. Kostuta keskimmäisen kakkupalan yläosa spritellä ja laita yläpuoli täytettä vasten. Kostuta nyt myös toinen puoli ja lisää loput täytteet palan päälle. Kotuta vielä pohja spritellä ja aseta päällimäiseksi. Anna kakun olla yön yli jääkaapissa jähmettymässä.
Koristelua varten vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja mausta sokerilla mieleiseksesi. Asettele sulatetut mansikat kakun päälle (tässä huomee selvästi itse pakastettujen mansikoiden ja kaupan mansikoiden eron, omat näyttävä hyviltä ja tuoksuvat mansikoille). Pursota Flora vispi kakun reunoille (ei saa arvostella kuvan purostusta, oli ensimmäinen ikinä) ja lisää kiille mansikoidne päälle. =)